Linnan neidot La 18.11.2017 klo 19.00 Sjundbyn linna

Square

La 18.11.2017 klo 19.00

Sjundbyn linna

Linnan neidot

Kaisa Kortelainen, huilu

Lily-Marlene Puusepp, harppu

Huilisti Kaisa Kortelainen on sukupolvensa lahjakkaimpia muusikoita. Hän vierailee toistamiseen Lux Musicae-tapahtumassa.

Kaisa Kortelainen (s.1992) aloitti musiikkiopintonsa Pielisen-Karjalan musiikkiopistossa, josta hän siirtyi Sibelius-Akatemian nuoriso-osastolle professori Mikael Helasvuon oppilaaksi. Opinnot jatkuivat Sibelius-Akatemian esittävän säveltaiteen osastolla, jossa häntä on Helasvuon lisäksi opettanut myös Ilpo Mansnerus. Vuonna 2013-2014 Kortelainen opiskeli Pariisin konservatoriossa professori Pierre-Yves Artaudin luokalla.

Harpisti Lily-Marlen Puusepp opiskeli Sibelius-Akatemiassa harpputaiteilija Marjatta Haahtin oppilaana. Hän valmistui musiikin maisteriksi vuonna 2005. Ensikonserttinsa hän piti 2006.

Perinteisen konserttiharpun lisäksi hän soittaa folk-harppua ja elektroakustista konserttiharppua. Konserttikautena 2015-2016 Puusepp toimi Radion Sinfoniaorkesterin harpun äänenjohtajana ja hän on avustanut freelance-harpistina useiden kotimaisten orkestereiden konserteissa. Lily-Marlene Puusepp opettaa harpunsoittoa Helsingin konservatoriossa, Vantaan musiikkiopistossa ja musiikkiopisto Juvenaliassa.

Konserttiohjelmisto koostuu säveltäjien Debussy, Lizotte, Sciarrino, Berio, Satie, Fauré ja Takemitsu teoksista.