Mimmit Siuntiossa, Mimmit koulukiusaamista vastaan 18.11. klo 14

Square
Suosittu lastenmusiikkiyhtye Mimmit kiertää syksyllä Ystävyyskiertueella sekä Suomessa että ulkomailla. Vahvana teemana on ystävyys koulukiusaamista vastaan.
Mimmit on ollut jo vuosia yksi suosituimmista lastenmusiikkiyhtyeistä Suomessa. Näiden ystävyyden lähettiläiden yli 10-vuotiseen uraan mahtuu paljon; 500 konserttia Suomessa ja ulkomailla, viisi levyä, kolme omaa TV-sarjaa, 39 jaksoa animaatioita suomeksi ja englanniksi, kuusi kirjaa, kaksi tekstiilikokoelmaa, tunnuskappale Japanin suurimman tavarataloketjun kampanjaan ja 1,7 miljoona katselukertaa Youtubessa. Yhtye on saanut vuosien varrella palkintoehdokkuuksia niin Emma-, Kultainen Venla kuin Muoto-gaaloissa ja sai vuoden 2017 lasten levy -palkinnon. Lapset voivat nauttia Mimmien musiikista ja seikkailuista myös ulkomailla. Mimmit-animaatiot on myyty 40 maahan televisioon ja lisäksi niitä voi katsoa Toongogglesin kautta englanniksi 196:ssa maassa.

 

“Ystävyysteema on ollut Mimmeille aina tärkeä, mutta erityisesti sitä ajattelee nyt taas, kun koulut alkavat.  Viime vuonna lanseerattu Ystävyys-laulu on meidän kannanottomme positiivisesti kiusaamista vastaan. Hienoa on, että muun muassa Vantaalla biisi soitetaan koulurauhan julistuksessa!”, kertoo yhtyeen keulahahmo Pauliina Lerche.

 

Ystävyysjuhlakonsertissa kuullaan Mimmien suosituimmat kappaleet vuosien varrelta sekä uusia Ystävyys-aiheisia lauluja. Lämminhenkisessä konsertissa tavataan niin Mimmien eläinystäviä kuin ystäviä ympäri maailmaa. Mukana on tietysti myös lasten suosikki, Mimmipussi. Mimmipussi avautuu laulun, soiton ja rytmin avulla, jos avautuu.. Milläköhän tuulella Mimmipussi on tänään? Se selviää Ystävyys- konsertissa! Musiikin tunnelmia heijastavat upeat tausta-animaatiot, joissa laulujen tarinat heräävät eloon myös valkokankaalla. Vauhdikkaat tanssit tempaavat yleisön mukaan. Mimmit tanssittavat ja leikittävät myös yleisöä. Saa laulaa ja leikkiä mukana!

 

Kiertueen Euroopan keikkojen lisäksi Mimmien leviämistä maailmalle vauhdittaa viime keväänä alkanut yhteistyö Japanissa Gain Inc:in kanssa sekä menestys Japan Licensing Expossa.

 

Mimmien ulkomaan kiertuetta rahoittaa Taiteen edistämiskeskus. Mimmit konsertoivat myös Siuntiossa sunnuntaina 18.11.2018 klo 14 Lepopirtissä.