Jätkänkynttilät syttyvät taas!

SquareLux Musicae yhdistää musiikin valon ja marraskuun pimeyden. Se on brändi! Siuntion Lions Club sytyttää jätkänkynttilöitä Siuntiontien varteen, taajama-alueen ulkopuolelle perjantaina Lux Musicaen avajaiskonsertin kunniaksi kuuden jälkeen. Jokainen siuntiolainen voi juhlistaa Lux Musicaeta paitsi tulemalla konsertteihin myös sytyttämällä roihun tai lyhdyn!

Aleksis Kiven kuolemasta tulee kuluneeksi 31.12 150 vuotta. Hänen viimeisiksi sanoikseen jäivät Minä elän – jag lever! Kivi ja siuntiolainen hänen mesenaattinsa Charlotta Lönnqvist ovat muistamisen arvoisia. Perjantaina kuullaan Kivi-ooppera, sunnuntaina Charlotta Lönnqvistin elämästä ja aikalaismusiikin kera. Myös Siuntio 560 syntymäpäivälahja paketoidaan, kun sävellyskilpailun loputkin Niels Burgmannin ja Teemu Halmkronan teokset kantaesitetään. Yle radioi tämän konsertin. Tule konserttiin välittämään hyvää tunnelmaa!

Viikonlopun festivaaliin mahtuu paljon muutakin – satuja lapsille, Maija Kauhasen taiturointia kanteleella ja Juha Hurmeen Kivi-tulkintoja. Lippuja saa myös ovelta (25€). Nyt saa rahalle vastinetta!