Pami Karvonen

Square

Pami Karvosen muusikkouden muodostavat toiminta pianistina, säestäjänä, opettajana, urkurina, kuoronjohtajana ja hiljaisuuden retriittien ohjaajana.

Sanan ja sävelen liitto ovat Karvosen intohimo. Suomi 100 –juhlavuonna hänellä oli kunnia suunnitella Arto Noraksen kutsumana Naantalin musiikkijuhlien Kultarannan” Katso pohjoista taivasta” –konsertin ohjelmaa Jenni Haukion runoantologian innoittamana. Konsertissa kuultiin mm. Johanna Rusanen-Kartanolle, Ville Rusaselle ja Pami Karvoselle omistetun Aulis Sallisen uuden teoksen kantaesitys.

Hän on esiintynyt useiden kansainvälisten laulajien kanssa. Karvosen yhteistyökumppaneita ovat mm. Johanna Rusanen-Kartano, Juha Uusitalo, Riikka Hakola, QiuLin Zhang ja Robert Holl.

Pami Karvonen on Lux Musicae –tapahtuman perustaja. Karvonen toimi tapahtuman taiteellisena johtajana yhdentoista vuoden ajan. Hän on myös Siuntion Lauluakatemian perustaja yhdessä Johanna Rusanen-Kartanon kanssa.

Pami Karvonen on ensimmäinen länsimainen pianisti, joka on kutsuttu esiintymään kiinalaisen musiikin esittäjänä Hong Kongin kiinalaisen orkesterin solistina. Karvonen on vieraillut Kiinassa yhteensä seitsemällä konserttikiertueella. Ensi kaudella 2018 hän esiintyy mm. Hong Kongissa Ravelin G-duurikonserton solistina.

Ohjelma

Morton Feldman

For Bunita Marcus (1985)

Konsertin kesto 1h 30 min

Ei väliaikaa

Lippuja

Lippuja voi ostaa myös Siuntion kirjasto, Siuntion kylpylä (Cumulus Resort).

Mikäli tulet myös Sufiran konserttiin samana päivänä klo 16 Siuntion kirkkoon, saat maksutta lipun Lepää musiikissa-konserttiin. Muuten normaali hinta 25/20€.

Lippuja myös ovelta!